Ta lesekroken.no i bruk!

Ved å tilby strømmetjenesten Lesekroken.no får biblioteket:

  • et multi språklig tilbud til kommunens innbyggere med norsk kulturarv, der brukeren kan velge sitt eget morsmål på informasjonstekster og linker.
  • vist frem bibliotekets økte satsing på tidsriktige digitale plattformer rettet mot barn, deriblant også de minoritetsspråklige i kommunen.
  • vist frem sitt bidrag til å etterkomme politikernes prioritering på bedre integrering og inkludering gjennom kulturtiltak.
  • vist seg frem til et bredt publikum, noe som vil bidra til å gjøre dets øvrige tjenester bedre kjent.
  • direktelinker fra lesekroken.no til bibliotekets websider og sosiale medier som Facebook, Twitter samt veibeskrivelse med Google Maps.
  • lesekroken.no dekker de 23 mest aktuelle språk i Norge.

Informasjonsmateriell Biblioteker som har tjenesten, får tilsendt en lesekroken logo til å legge up på sin hjemmeside og i sosiale medier. I tillegg får de et hendig bordkort til skranken der de kan skrive ned Publikumspassordet        

Bli bruker, pris og vilkår: Abonnement på Lesekroken.no koster 280.- per md. eks. mva. Det gir gratis adgang til lesekroken for publikum, private- og offentlige institusjoner i kommunen, uansett hvor mange brukere det er i kommunen.

Registrer derfor biblioteket som bruker, KLIKK HER. Lesekroken.no kan da tas i bruk med en gang. Dere får da tilsendt informasjonsmateriell per post i løpet av et par dager. Lesekroken.no utgis av Familieforlaget AS. Har dere spørsmål, kontakt oss gjerne per e-post: post(att)lesekroken.no . © Lesekroken.no – Familieforlaget as . Familieforlaget as er medlem av Den norske forleggerforening.  

Informasjonsfilm for bibliotekene og andre. Klikk på YouTube logoen.